FREE Shipping (Peninsular) for RM120.00 and above
Augmented Reality Encyclopedia
Ensiklopedia Sains Interaktif Augmented Reality (AR)
Teruskan membaca untuk tawaran terhad diskaun lebih 20%
Play Video
stock level

Kami mencetak buku ini dalam kuantiti yang terhad. Stok setakat hari ini semakin berkurang.

Set Ensiklopedia Sains Interaktif

Dengan Augmented Reality

Buku untuk bakal saintis

Hai!

Seperti anda, kami juga mahukan yang terbaik untuk anak-anak kami. 

Oleh sebab itu, setiap tahun kami akan mencari dan menerbitkan buku-buku yang kami sendiri akan berikan kepada anak-anak kami. 

Anak-anak di peringkat sekolah rendah sudah mula aktif memikirkan apa cita-cita mereka. Ada yang ingin menjadi doktor, peguam, polis, cikgu, angkasawan, saintis dan sebagainya. 

Buku ini ditulis khusus untuk anak-anak mempelajari dan menerokai dunia sains dalam bentuk yang menyeronokkkan.

Kami membawakan sebuah set ensiklopedia yang menggunakan teknologi Augmented Reality (AR) untuk memberi pengalaman interaktif yang menakjubkan.

Buku ini mampu menjadi inspirasi untuk anak-anak memikirkan karier sebagai saintis. Mungkin ini permulaan awal untuk bakal-bakal saintis kita.

anak minat dan seronok belajar dengan model 3d

Berinformasi. Saintifik. Interaktif.

Senarai buku yang akan membuatkan anak anda terasa seperti seorang saintis, dan mungkin menjadi bakal saintis di masa hadapan

11 buku ensiklopedia sains interaktif

Dengan set buku ini, anak anda akan mempelajari bukan hanya satu bidang sains. Tetapi pelbagai cabang bidang sains, teknologi, seni bina dan juga elemen-elemen sejarah yang berkaitan dimasukkan dalam set buku ensiklopedia sains interaktif ini. 

*Teruskan skrol untuk melihat sampel video setiap buku di bawah

Kelebihan Augmented Reality (AR)

Augmented Reality dalam pembelajaran

buku untuk bakal saintis

Tonton sampel video

Lihat bagaimana AR dapat menjadikan buku ini buku untuk bakal saintis

Tetapi, tidak semua sesuai membeli buku ini.

Ramai yang mengharapkan buku ini seperti "pil kurus" yang menjanjikan 1001 solusi

Adakah anda menghadapi masalah-masalah seperti berikut? 

      1. Anak ketagih mobile game?
      2. Anak ketagih media sosial?
      3. Anak tak suka buku?

Kami tidak menjanjikan (tetapi boleh membantu) set buku ini boleh menyelesaikan masalah tuan puan. 

Ini kerana industri mobile game dan media sosial dibina secara khusus untuk pengguna (anak-anak) menggunakan aplikasi-aplikasi ini untuk tempoh yang lama.

Ini adalah model bisnes mereka. Ketagihan ini ketagihan terancang yang direka untuk memberi kepuasan maksima kepada anak-anak tuan puan. 

Tidak mungkin sebuah buku dapat mengatasi ketagihan ini. 

Di sini perlu ada intervensi secara aktif dari Tuan Puan sebagai ibu bapa. Mungkin boleh bermula dengan meletakkan had masa penggunaan gadget. Banyakkan keluar dan sebagainya. 

Waktu bebas gadget ini anak-anak akan mula bosan. Di sini lah kami boleh membantu ibu bapa dengan menawarkan buku-buku ini sebagai pengganti sewaktu anak-anak tidak bersama gadget mereka. 

Ianya satu proses panjang yang memenatkan. Kami tahu kerana kami juga ibu bapa seperti anda. 

PENTING! Keperluan Minima Telefon & Tablet

Model 3D, animasi dan elemen interaktif dalam buku ini memerlukan spesifikasi minima supaya dapat berfungsi dengan baik

Untuk mengimbas elemen Augmented Reality (AR) dalam buku ini. Peranti anda perlu mempunyai spesifikasi minima seperti berikut.

        1.  Untuk IOS: IOS 11 dan keatas sahaja
        2. Untuk Android: Android 5 dan keatas sahaja

*Hanya untuk peranti IOS (iPhone & iPad) dan Android (telefon dan tablet) sahaja. 

Boleh klik link di atas untuk cubaan memuat turun aplikasi devar.

Review daripada ibu bapa yang telah membeli set ini

"Overall, puas hati dan sangat berbaloi. Worth the value"
wondrousbook review icon
En. Zaki Halim
Ayah
"Sangat berbaloi sebagai pelaburan pendidikan anak-anak"
wondrousbook review icon
Pn. Nurul
Ibu
"Baru 1 hari pun, diorang dah belajar tentang ilmu baru especially tentang haiwan-haiwan. Sampai tanya, wujud betul ke animals ni? Sebab tak pernah dengar."
wondrousbook review icon
Pn. Amira
Ibu
"Anak-anak teruja asyik minta nak scan especially the dinasours"
wondrousbook review icon
Pn. Ashikin
Ibu
"Bukan anak-anak je yang teruja, Saya pun teruja sama tengok buku ni"
wondrousbook review icon
En. Badruzzaman
Ayah
"Anak saya seronok baca buku ni. Banyak dia belajar"
wondrousbook review icon
Pn. Zana
Ibu

Berapa harga untuk set Ensiklopedia Interaktif Sains ini?

Bukan hanya buku, kami berikan 11 Kad Imbas Augmented Reality dalam set ini.

11 buku ensiklopedia sains interaktif

    1. WOW Animals – RM58.00
    2. WOW Secrets of the Oceans – RM60.00
    3. WOW Wonders of the World – RM48.00
    4. WOW Dinosaurs – RM48.00
    5. Underwater World – RM35.00
    6. Space – RM43.00
    7. Microworld – RM45.00
    8. Dinosaurs – RM70.00
    9. Human Body – RM74.00 
    10. Not Boring Chemistry – RM48.00
    11. Not Boring Physics – RM50.00
Niai untuk kesemua 11 buku ini adalah RM579.00

+

11 kad Imbas (Flash Cards) ensiklopedia sains interaktif

    1. WOW Animals – RM15.00
    2. WOW Secrets of the Oceans – RM15.00
    3. WOW Wonders of the World – RM15.00
    4. WOW Dinosaurs – RM15.00
    5. Underwater World – RM15.00
    6. Space – RM15.00
    7. Microworld – RM15.00
    8. Dinosaurs – RM15.00
    9. Human Body – RM15.00 
    10. Not Boring Chemistry – RM15.00
    11. Not Boring Physics – RM15.00
Nilai untuk kesemua 11 kad imbas ini adalah RM165.00

LIMITED QUANTITY OFFER!!!

stock level

Jumlah 11 Buku + 11 Kad Imbas (22 produk) bernilai RM744

Kini hanya pada harga RM 588 (Diskaun lebih 20%)

RM 744.00

RM 588.00 / set

+

FREE SHIPPING!!! (Jimat dari RM15)

Ke seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak & Labuan

Pembayaran online banking

Pembayaran ansuran & kad kredit (Shopee)

Ada persoalan? Whatsapp kami segera!

wondrousbooks logo

Copyright Reserved &copy 2020

Aras Mega (M) Sdn Bhd


Wondrousbooks is a brand of 

Aras Mega (M) Sdn Bhd